Podgor elektronika je poceo sa radom sredinom devedesetih godina sa osnovnom djelatnoscu servisa Tv audio video opreme.Vrlo brzo smo prosirili spektar svojih usluga tako da smo otpoceli nabavku i prodaju opreme za video nadzor i komponenti za antenske i tv sisteme.Trziste je vrlo brzo prepoznalo nas nacin rada, tako da smo stekli velik broj stalnih korisnika a vec 2000 godine smo postali i ovlasceni servis SHARP uredjaja za Crnu Goru. U periodu od 2000-2007 godine smo postali prepoznatljivi na Crnogorskom trzistu i osim velikoh broja privatnih firmi korisnici nasih usluga postaju i znacajne drzavne institucije.
Prvobitni Podgor servis se 2007 godine registruje kao PODGOR d.o.o za pruzanje usluga u oblasti elektrotehnike ,export inport. Ubrzo smo postali i uvoznici profesionalne opreme za video nadzor AVTECH,OXIC,CPcam,VOOK a sa ciljem da budemo glavni distributer opreme za video nadzor u Crnoj Gori.
Video nadzor: Uvoz prodaja i distribucija i ugradnja video nadzora i pratece opreme.
Antenski sistemi:pored video nadzora kao osnovne djelatnosti bavimo se i izradom i montazom antenskih sistema ,od osnovnih aplikacija pa sve  do izrade internih sistema kablovske televizije za hotele i slicne objekte.Koristimo opremu najpoznatijih svjetskih proizvodjaca kao sto su  Televes i Spaun.
Protivprovalni i protivpozarni sistemi: vrsimo prodaju i ugradnju alarmnih sistema CROW koji slove za vrlo pouzdane i kvalitetne uredjaje a sam podatak da su se nasli u objektima Americkih ambasada u svijetu dovoljno govori o kvalitetu i pouzdanopsti opreme.Od protivpozarne opreme koristimo DSC i Bentel opremu.
Mrezne instalacije:strukturno kabliranje,izrada montaza i povezivanje mreznih instalacija za poslovne objekte sve od projektovanja do realizacije.
Ozvucenja:U nasoj ponudi imamo i 100V ozvucenja i kompletnu opremu za instalacije(pojacala,mikrofoni,zvucnici,atenuatori,)
Servisiranje opreme: servis Tv audio video uredjaja kao i uredjaja posebne namjene.Za sve uredjaje koje imamo u nasem asortimanu nudimo postgarancijsko odrzavanje i servis.


Zasto da baš nas izaberete?


Zato sto iza nas stoji ogromno iskustvo i znanje ,zato sto svakom poslu pristupamo na poseban nacin.
Zato sto mi radimo sa vrhunskom opremom.
Zato sto cemo vam uvjek izaci u susret 24h dnevno 365 dana u godini.
Zato sto dobijate garanciju na opremu i na izvedene radove,a obezbijedjena vam je kmpletna tehnicka podrska.
VIDEO NADZOR Globalne promjene su uslovile da video nadzor postane neophodan u svakodnevnom životu i da na svakom koraku budemo pod budnim okom bezbjedonosnih kamera.Kamere su na ulicama,u prodavnicama,
autobuskim stanicama,sportskim dvoranama,zdravstvenim ustanovama,školama ,vrtićima jednostavno na svakom koraku..
ALARMNI SISTEMI su elktronski uredjaji čija je funkcija da blagovremeno obavijeste o nepovoljnim dogadjajima bilo da se radi o provalama, požarima,curenju plina,vode i slično.Oni su dizajnirani da izvrše zaštitu imovine i lica tako da od njih očekujemo visoki nivo pouzdanosti.Da bi se zadovoljili navedeni kriterijumi ovi uredjaji su zasnovani na najnovijim tehnologijama pa zato i zahtijevaju vrlo kvalitetnu instalaciju i precizno podešavanje
RAČUNARSKE MREŽE su se nametnule kao potreba da se dva ili više uredjaja povežu da bi se izmedju njih olakšala komunikacija i prenos podataka.Čak i sam jedan računar ukoliko ima pristup internetu, se nalazi unutar globalne mreže.Računari se povezuju preko mrežnih kartica, modema,svitcheva,rutera, kablova(bakar ili optika).
KLIKNI OVDJE KLIKNI OVDJE KLIKNI OVDJE
Tel: + 382 68 029 529; + 382 69 029 529
O NAMA
NOVI PROIZVODI
PODGOR ELEKTRONIKA DOO PODGORICA MONTENEGRO   2012
  VIDEO NADZOR
  ALARMNI I PROTIVPOŽARNI SISTEMI
  SERVIS I MONTAŽA AUDIO I VIDEO OPREME
  INSTALACIJA SATELITSKE,ZEMALJSKE I KABLOVSKE TELEVIZIJE
  PODGOR ELEKTRONIKA d.o.o. Podgorica
  Zmaj Jovina br. 5. Stari Aerodrom
  Mob: 068 029 529; 069 029 529
  Web:www.podgor.me